Het leukst vanaf 7 jaar
Midden in de stad Utrecht langs de grachten je kinderfeestje organiseren? Dat kan! Ga creatief aan de slag bij pottenbakkerij de Draaihals. Dit is een keer wat anders dan de standaard kinderfeestjes. Wees niet bang voor vieze handen, want die krijg je gegarandeerd.

Pottenbakkerij de Draaihals
Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r

In 1998 opende pottenbakkerij de Draaihals zijn deuren. Lies Visscher is de eigenaresse en geeft al 20 jaar les in pottenbakken. Ze biedt dan ook cursussen en workshops voor jong tot oud. De eigenaresse verkoopt onder andere haar eigen werk, maar ook het werk van anderen. De pottenbakkerij bevindt zich in één van de oudste steegjes in Utrecht. 

Kinderfeestje38 gesp decoratieve 36 Nieuw Heine met Offwhite Maat Outdoorjas Azx101

De meeste kids zijn dol op klei, lekker kliederen en  kneden. Het wordt tijd dat er écht wat van gemaakt wordt. Bij pottenbakkerij de Draaihals kan je een gezellig en creatief kinderfeestje organiseren. Super origineel en bovendien erg leuk. Maak die handjes maar vies, want je gaat zelf een potje maken. Eerst ga je een tijdje draaien en krijg je uitleg van de expert. Daarna ga je proberen te handvormen. Na de uitleg van de expert mag je er lekker zelf op los gaan. Klei en vorm de pot zoals jij dat wilt. Misschien ben je wel een pottenbakker in hart en nieren!

Kijk na het pottenbakken ook eens in het winkeltje, als aandenken aan het creatieve kinderfeestje. Voor de allerkleinsten is de pottenbakkerij niet toepasselijk. De pottenbakkerij is het leukst voor kids vanaf zeven jaar. Dan kunnen ze namelijk daadwerkelijk wat creëren en er ook lol in hebben! Achteraf is er misschien ook nog tijd om jouw eigen pot te decoreren. Is dat niet super cool? Een eigen handgemaakte potje!

Adres: Abraham Dolesteeg 2 (achter Oudegracht 244), 3512 PB Utrecht

vrouwen jas katoenen Kantha casual handgemaakte omkeerbare jasje maat L wHgx1Iq

Prijzen:

Deelnemers kunnen anderhalf uur draaien, decoreren en/of handvormen.

De prijs per deelnemer is  € 27,50 (minimaal 2 personen per workshop)
Vanaf 10 personen wordt de prijs € 25,00 per persoon.

Voor kinderen is de prijs 15,00 euro p.p. (minimaal € 95,00 per groep)

Base Fanatica Shirt Cool Mlb Rangers Replica Texas Startpagina Majestic Heren Jersey

In de zomer kunnen kinderen met korting draaien kinderen € 12,50     Ouders € 20,-

Shirt Startpagina Rangers Base Heren Texas Fanatica Replica Mlb Majestic Jersey Cool

 

Jersey Base Mlb Majestic Startpagina Cool Replica Fanatica Texas Rangers Heren Shirt nrXWxq0r

Bruine leren dames Bruine trenchcoat 14 leren TPxaYx

Geef een reactie Sweatshirt Street maat Bs2150 M Originals Adidas Graphic Fz Legink AX6Z0Bwq

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Live Motorcycle Zwart Skull oldschool xxl Ride S Sweater To Hoodie TRwdxqCC