Het leukst vanaf 7 jaar
Midden in de stad Utrecht langs de grachten je kinderfeestje organiseren? Dat kan! Ga creatief aan de slag bij pottenbakkerij de Draaihals. Dit is een keer wat anders dan de standaard kinderfeestjes. Wees niet bang voor vieze handen, want die krijg je gegarandeerd.

Pottenbakkerij de Draaihals
Junior Fleece Large X Jeugdmaat 2018 Fox Moth Motocross Legacy Zip EPFEZnq1 Junior Fleece Large X Jeugdmaat 2018 Fox Moth Motocross Legacy Zip EPFEZnq1 Junior Fleece Large X Jeugdmaat 2018 Fox Moth Motocross Legacy Zip EPFEZnq1 Junior Fleece Large X Jeugdmaat 2018 Fox Moth Motocross Legacy Zip EPFEZnq1

In 1998 opende pottenbakkerij de Draaihals zijn deuren. Lies Visscher is de eigenaresse en geeft al 20 jaar les in pottenbakken. Ze biedt dan ook cursussen en workshops voor jong tot oud. De eigenaresse verkoopt onder andere haar eigen werk, maar ook het werk van anderen. De pottenbakkerij bevindt zich in één van de oudste steegjes in Utrecht. 

KinderfeestjeUp capuchon Green 6zpv63 Emporio Ea7 Armani Zip met Trainingspak Pjr6z xCqCIAUPw

De meeste kids zijn dol op klei, lekker kliederen en  kneden. Het wordt tijd dat er écht wat van gemaakt wordt. Bij pottenbakkerij de Draaihals kan je een gezellig en creatief kinderfeestje organiseren. Super origineel en bovendien erg leuk. Maak die handjes maar vies, want je gaat zelf een potje maken. Eerst ga je een tijdje draaien en krijg je uitleg van de expert. Daarna ga je proberen te handvormen. Na de uitleg van de expert mag je er lekker zelf op los gaan. Klei en vorm de pot zoals jij dat wilt. Misschien ben je wel een pottenbakker in hart en nieren!

Kijk na het pottenbakken ook eens in het winkeltje, als aandenken aan het creatieve kinderfeestje. Voor de allerkleinsten is de pottenbakkerij niet toepasselijk. De pottenbakkerij is het leukst voor kids vanaf zeven jaar. Dan kunnen ze namelijk daadwerkelijk wat creëren en er ook lol in hebben! Achteraf is er misschien ook nog tijd om jouw eigen pot te decoreren. Is dat niet super cool? Een eigen handgemaakte potje!

Adres: Abraham Dolesteeg 2 (achter Oudegracht 244), 3512 PB Utrecht

Xxl Ferrari Sweatshirt Shield Man zwart maat zijkant OYnT4n6q

Prijzen:

Deelnemers kunnen anderhalf uur draaien, decoreren en/of handvormen.

De prijs per deelnemer is  € 27,50 (minimaal 2 personen per workshop)
Vanaf 10 personen wordt de prijs € 25,00 per persoon.

Voor kinderen is de prijs 15,00 euro p.p. (minimaal € 95,00 per groep)

Jeugdmaat Moth 2018 Motocross Fox Zip Legacy Fleece Large X Junior

In de zomer kunnen kinderen met korting draaien kinderen € 12,50     Ouders € 20,-

X Large 2018 Moth Zip Junior Fox Legacy Jeugdmaat Motocross Fleece

 

Junior Fleece Large X Jeugdmaat 2018 Fox Moth Motocross Legacy Zip EPFEZnq1

Big capuchon Extreme met Sm 4639 Sportswear Stretch Bodybuilding sweaterjack rrg7qAn

Geef een reactie m Bnwot 12 Contrast Religion zwarte Gray dierenprint jas 11YqrwC

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Blue Xs Knit Company White Bnwt Cape The 6WHqYCwt