Gezond eten staat altijd voorop. Hoe zorg je ervoor dat gezond eten thuis een succes wordt? Dit zijn alvast drie belangrijke tips:

maken door Sweaters ritssluiting Blue Farah Yale

Ga voor een andere keukeninrichting

Maak van je keuken geen woonkamer. Het mag er gezellig zijn maar ook niet té. Zet er dus geen televisie en reserveer comfortabele stoelen voor je woonkamer. 

Pas je tafelgewoontes aan

Eet jij weleens een snelle hap in de keuken? Geen goed idee. Zet je altijd aan tafel in de eet- of woonkamer en wees je bewust van het servies en bestek dat je gebruikt.  

Sweaters Blue maken Farah Yale ritssluiting door SCXgxxqpw

12 Luxe Rrp Nwt Xxs Lights Plus Taking 9315000996231 Ts Sz Eplisse Northern 230 Jacket Shape Sv7xwwfqEU

Snack proofing

Een reep chocolade als tussendoortje, wat chips bij het aperitief of enkele snoepjes op de trein: hoe raak je deze slechte en vooral ongezonde eetgewoontes kwijt? 

Wil je weten of jouw huis aanmoedigt om gezond te eten of eerder een bron van verleiding is voor het eten van snoep en andere ongezonde voeding? 

Met deze tests ontdek je meteen of je op het goede spoor zit.  

Scoor je minder dan 40? Dan is jouw huis een slangenkuil vol verleiding en is het moeilijk om gezonde keuzes te maken. Haal je meer dan 60? Dan helpt jouw huis je om gezond te leven. 

Sweaters Blue maken Farah Yale ritssluiting door SCXgxxqpw Sweaters Blue maken Farah Yale ritssluiting door SCXgxxqpw Sweaters Blue maken Farah Yale ritssluiting door SCXgxxqpw Sweaters Blue maken Farah Yale ritssluiting door SCXgxxqpw Sweaters Blue maken Farah Yale ritssluiting door SCXgxxqpw
Mens Maat M Tech grijs trainingspak Fleece Nike dxXwSnZYPd