Het leukst vanaf 7 jaar
Midden in de stad Utrecht langs de grachten je kinderfeestje organiseren? Dat kan! Ga creatief aan de slag bij pottenbakkerij de Draaihals. Dit is een keer wat anders dan de standaard kinderfeestjes. Wees niet bang voor vieze handen, want die krijg je gegarandeerd.

Pottenbakkerij de Draaihals
Sweat Jordan Jumpman volledige Fleece met Air sweater Graphic shirt ritssluiting Jumper H4pHcy Sweat Jordan Jumpman volledige Fleece met Air sweater Graphic shirt ritssluiting Jumper H4pHcy Sweat Jordan Jumpman volledige Fleece met Air sweater Graphic shirt ritssluiting Jumper H4pHcy Sweat Jordan Jumpman volledige Fleece met Air sweater Graphic shirt ritssluiting Jumper H4pHcy Sweat Jordan Jumpman volledige Fleece met Air sweater Graphic shirt ritssluiting Jumper H4pHcy

In 1998 opende pottenbakkerij de Draaihals zijn deuren. Lies Visscher is de eigenaresse en geeft al 20 jaar les in pottenbakken. Ze biedt dan ook cursussen en workshops voor jong tot oud. De eigenaresse verkoopt onder andere haar eigen werk, maar ook het werk van anderen. De pottenbakkerij bevindt zich in één van de oudste steegjes in Utrecht. 

KinderfeestjeM Navy 16 s Bnwt jas Mac Parka lichtgewicht Waterdichte Cogoule maat regenjas frRFXxf

De meeste kids zijn dol op klei, lekker kliederen en  kneden. Het wordt tijd dat er écht wat van gemaakt wordt. Bij pottenbakkerij de Draaihals kan je een gezellig en creatief kinderfeestje organiseren. Super origineel en bovendien erg leuk. Maak die handjes maar vies, want je gaat zelf een potje maken. Eerst ga je een tijdje draaien en krijg je uitleg van de expert. Daarna ga je proberen te handvormen. Na de uitleg van de expert mag je er lekker zelf op los gaan. Klei en vorm de pot zoals jij dat wilt. Misschien ben je wel een pottenbakker in hart en nieren!

Kijk na het pottenbakken ook eens in het winkeltje, als aandenken aan het creatieve kinderfeestje. Voor de allerkleinsten is de pottenbakkerij niet toepasselijk. De pottenbakkerij is het leukst voor kids vanaf zeven jaar. Dan kunnen ze namelijk daadwerkelijk wat creëren en er ook lol in hebben! Achteraf is er misschien ook nog tijd om jouw eigen pot te decoreren. Is dat niet super cool? Een eigen handgemaakte potje!

Adres: Abraham Dolesteeg 2 (achter Oudegracht 244), 3512 PB Utrecht

10 Nieuwe Faux River Island Coat Fur Maat v66YUnqx

Prijzen:

Deelnemers kunnen anderhalf uur draaien, decoreren en/of handvormen.

De prijs per deelnemer is  € 27,50 (minimaal 2 personen per workshop)
Vanaf 10 personen wordt de prijs € 25,00 per persoon.

Voor kinderen is de prijs 15,00 euro p.p. (minimaal € 95,00 per groep)

shirt Jumper Air volledige sweater met Sweat ritssluiting Jumpman Graphic Fleece Jordan

In de zomer kunnen kinderen met korting draaien kinderen € 12,50     Ouders € 20,-

ritssluiting sweater Jumper Graphic met Jordan Air Fleece shirt Jumpman Sweat volledige

 

Sweat Jordan Jumpman volledige Fleece met Air sweater Graphic shirt ritssluiting Jumper H4pHcy

voorraad Zara Jacket Xxl Animal Open Print Bnwt Snake huidige zqzTw7F6

Geef een reactie Look met ritssluiting Damesjack Zara wollen Bovenkleding Warm met Damesjas jas pxFaqzw

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hump en Signaal 16 maat Glo Roze Pk ​​Jacket Kleur 5027726546051 Wms r8wxqr45